Bekijk onze beschikbaarheid en boek veilig online of

       Contacteer ons via telefoon op            0476/449793 ou 0479/051085

LAST MINUTE :  Contacteer ons

Het laden...

« Thudi-Nids en bulles » 


… nodigt u uit voor een ongewone en romantische nacht.. Een unieke ervaring voor twee.

In het hart van l’Abbaye d’Aulne, de site van hun vorige passie, bedachten Christelle en Benoït een uniek concept in Thudinie: beleef een magisch, hartverwarmend en onvergetelijk avontuur in een bijzonder originele cocon

Lekker warm in jullie eigen bubbel kunnen jullie genieten van de nachtelijke fauna en flora van La Vallée de la Paix en onder een fonkelende sterrenhemel wiegt het zachte geklater van de rivier de Samber jullie in slaap.Wat is een bubbel?...


Glamping: verrassend overnachten met alle comfort middenin de natuur….

De kamer is een transparante “Sphair” met een diameter van 4,5 meter op een mooi houten terras.  Een habitat in perfecte harmonie met de natuur.  De ronde vorm van de bubbel wordt gecreëerd door een geruisloos blaassysteem dat zorgt voor een permanente toevoer van verse lucht.


Een gezellig warm nestje, een ontspanningsruimte en een campingtoilet wachten op u.


Uw privacy wordt beschermd door de vegetatie en de ondoorzichtige stof aan de zijkant van de bubbel.  Een elektrische verwarming garandeert een aangename constante temperatuur tijdens de frissere nachten.


Om uw verblijf nog aangenamer te maken, bevindt er zich een kleine privé chalet met wastafel vlak naast de bubbel. Een buitendouche is tot uw beschikking.


U kan lekker relaxen op het terras waar  een “Jacuzzi” voor u klaarstaan.